3 redenen om een opblaaskroeg te huren

We gaan bijna allemaal wel eens tot laat naar de kroeg. Lekker gezellig met vrienden en familie even lekker doorhangen en genieten van een vers getapt biertje, glas fris of lekker wijntje. Gewoon even gezellig babbelen en vooral even lekker weg van thuis. Maar dan komt het moment dat je toch naar huis moet. Na goed doorhangen in de kroeg voor vele toch geen leuk moment. De kroeg gaat sluiten of je moet nog een heel stuk fietsen. In deze blog lees je de 3 goede redenen om de opblaasbare kroeg gewoon op jouw locatie te plaatsen.

1. De opblaasbare kroeg overal te plaatsen

Het leuke en originele van een opblaasbare kroeg is, dat deze werkelijk waar overal te plaatsen is. Zolang er twee stroomgroepen zijn op locatie, kunnen wij de kroeg plaatsen. Dus of dit nu in je achtertuin is, op het strand, bij de voetbalclub of in een grote schuur? Zolang jij stroom regelt, kunnen wij de opblaasbare kroeg plaatsen. Zo is de kroeg dus eigenlijk altijd op korte afstand te plaatsen.

2. Deze kroeg is altijd geopend

Je kent vast het bekende nummer van Guus Meeuwis wel: “Ik wil nog niet naar huis”. Is het net goed gezellig in de kroeg, moet deze gaan sluiten. Dat probleem is spontaal verdwenen met het huren van een opblaasbare kroeg. Want als feestvierder bepaal jij zelf de openingstijden. Of je dus om middernacht of om 08.00 uur de kroeg sluit, je hebt het zelf in de hand.

Zorg alleen wel dat je de buren informeert over je feestje en de muziek rond middernacht een tandje zachter zet. Je zult niet de eerste zijn die bezoekt krijgt van meneer agent…

3. Er is altijd reden voor een feestje

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Er is dus altijd reden voor een feestje. Of het nu je verjaardag is, je hond die 2 jaar wordt, bruiloft, of ben je samen 100 jaar? Er is altijd een feestje te vieren waarbij een opblaasbare kroeg dé uitkomst kan zijn.

Ben je overtuigt en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en laat je verrassen over de leuke opties. Onze enthousiaste medewerkers denken graag met je mee om er een knallend feest van te maken.