4 gelegenheden om een opblaasbare kroeg te plaatsen

opblaas cafe

Een feestje in het verschiet maar je hebt nog totaal géén idee wat je moet doen? Je hebt extra ruimte nodig om al je gasten een onderdak te kunnen bieden, maar wilt geen standaard tent huren? Dan hebben wij een dé oplossing voor je; ga de opblaasbare kroeg huren. Je haalt hiermee een ware eyecatcher in huis. Nog voordat je gasten de opblaasbare kroeg zullen binnen lopen, zijn ze al verrast door dit unieke opblaasbare object. In deze blog geven we je enkele voorbeelden waarbij je een opblaasbare kroeg kunt huren.

1. De opblaasbare kroeg op een buurtfeest

We kennen het allemaal; “beter een goede buurt, dan een verre vriend”. Door een buurtfeest te organiseren leer je elkaar al snel beter kennen. Plaats voor een grote extra touche de opblaasbare kroeg op het grasveld. Zo heb je direct een grote eyecatcher in de buurt staan zodat iedereen direct weet waar ze moeten zijn. Kleed het geheel gezellig aan met meubels, verlichting en gezellige versiering zodat het buurtfeest een gezellige dag kan worden.

2. Opblaaskroeg op je verjaardag

Als er één feest is wat ieder jaar terug komt, dan is het wel je verjaardag. Ieder jaar zal het lastiger worden om je feest wederom te kunnen overtreffen. Met een opblaasbare kroeg zal het feest direct anders zijn dan anders. Géén saaie witte tent of binnen in de kamer, nee lekker je eigen kroeg in de tuin. Leuk is om vooraf al je vrienden een thema mee te geven. Zo is iedereen volledig gekleed in dat thema om de dag nog sfeervoller te maken. Je gaat zien dat je verjaardag zeker anders zal zijn dan al die voorgaande jaren.

3. Een bedrijfsfeest

Je collega’s eens goed verrassen met een sfeervol bedrijfsfeest? Een opblaasbare kroeg zal hierbij zeker een steentje aan bij dragen. Het is geheel nieuw en veel personen kennen het principe nog niet. En hoe leuk is het als je deze opblaaskroeg binnen plaatst in je loods. De kroeg past namelijk in veel bedrijfshallen waardoor het een nog grotere verrassing zal worden. Richt de kroeg en ruimte verder sfeervol in, wij helpen je hierbij graag. Met passende meubels, verlichting en natuurlijk goede muziek zal het bedrijfsfeest écht anders zijn.

4. Een bruiloft

Het zal misschien niet het eerste feest zijn waaraan je moet denken. Maar als er een feest is wat goed gevierd moet worden, dan is het wel een bruiloft. Als het goed is trouw je immers maar één keer in je leven en dat moet goed gevierd worden. Maar hoe maak je jouw bruiloft nu anders dan die van andere. Wij weten het antwoord wel; “met een opblaasbare kroeg”. Hoe stoer is het dat je dé kroeg gewoon naar jouw locatie kunt halen? Buiten plaats je een mooi prieeltje voor het officiële gedeelte waarna het feest binnen in de kroeg los kan gaan. Wij hebben hier leuke ideeën voor, vraag het ons dan ook gerust!

Opblaasbare kroeg huren?

Benieuwd voor welke gelegenheid jij de opblaasbare kroeg kunt inzetten? Bel of mail ons gerust zodat we er samen een onvergetelijk feest van kunnen gaan maken. Onze enthousiaste medewerkers staan met plezier voor je klaar.