Wat is een opblaasbare kroeg?

Je hebt ons vast wel eens voorbij zien komen op het internet? Van die opblaasbare kroegen die je in slechts 15 minuten kunt plaatsen op iedere locatie. Sinds 2018 verhuren wij van Partyhome Verhuur en Entertainment deze opblaasbare kroegen in heel Nederland en België met groot succes. Vele feesten zijn naar een next level getrokken voor nog meer beleving en exclusiviteit. Inmiddels hebben we vele soorten opblaasbare kroegen in ons assortiment en blijven we met nieuwe kroegen komen. In deze blog krijg je meer te weten over een opblaasbare kroeg.

Springkussen alleen voor volwassene

Normaal sta je als volwassene aan de zijkant te kijken, als kinderen aan het springen zijn op een springkussen. Maar hé, dat is met een opblaasbare tent verleden tijd hoor. Een opblaasbare kroeg is namelijk speciaal voor volwassene gemaakt. Zo is je favoriete kroeg altijd dichtbij en open op het tijdstip dat jij wenst.

Er zijn verschillende soorten

Opblaasbare Kroeg is onderdeel van Partyhome Verhuur en Entertainment. We verhuren veel verschillende soorten opblaasbare kroegen. In diverse thema’s en afmetingen kun je bij ons een opblaasbare kroeg huren. De meest populaire kroeg is toch wel onze Ierse Pub. Deze plaatsen we in slechts 15 minuten op je locatie. Maar ook de Beach Bar is zéér gewild voor themafeestjes.

Hoe werkt de opblaaskroeg

De werking van een opblaasbare kroeg is eigenlijk vrij eenvoudig. Net als een springkussen rol je het gehele pakket uit en sluit je de blower aan. Binnen enkele minuten zal het object veranderd zijn in een grote opblaaskroeg.

Zoals omschreven blazen we alles op via blowers. Om de veiligheid te waarborgen adviseren wij je om 2 vrije stroomgroepen te gebruiken. Op deze manier blijft de kroeg altijd staan mocht onverhoopt 1 stroomgroep uitvallen.

Opblaasbare kroeg huren op jouw locatie?

Op iedere locatie kunnen we een opblaasbare kroeg plaatsen, zolang er maar stroom aanwezig is. Met verschillende soorten gekeurde opblaasbare tenten plaatsen we vrijwel in heel Nederland en België. Van een verjaardag, buurtfeest, bruiloft tot uiteenlopende evenementen en festivals. Onze opblaasbare kroegen zijn breed inzetbaar en worden natuurlijk keurig geplaatst. Wij zullen niet eerder vertrekken voordat de kroeg keurig gereed staat voor gebruik.

Benieuwd naar de feestelijke mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door de vele opties. Onze enthousiaste medewerkers zitten voor je klaar.